11 VITE EKSPERIENCE
RRETH NESH

Brunes Construction, pjesë e Brunes Group, operon në fushën e ndërtimit prej vitit 2009.
Brunes ofron shërbime në qytetet kryesore të Shqipërisë dhe vazhdon të zgjerohet ndjeshëm në tregun aktual. Në këtë mënyrë lindi nevoja e krijimit të Brunes Construction, për të realizuar në kohë dhe me standarte të larta ndërtesat dhe ambientet në funksion të saj.
Brunes Construction ka realizuar ndërtimin e showroom-it më të madh ne Ballkan në autostradën Tiranë-Durrës me një sipërfaqje prej 10.000 m², showroomi Brunes Lezhë me një sipërfaqje prej 4.000 m², ndërtimin e godinës Termax me sipërfaqje prej 5500 m², ndërtimin e kompanisë Dekoll me një sipërfaqje prej 12.000 m², ndërtimin e Pinto Color, fabrikës më moderne të prodhimit të bojërave me një sipërfaqje prej 1.100 m² dhe së shpejti do të përfundojë projektin më të ri Lobby Home, në një hapësirë prej 13.000 m².
Brunes Construction vazhdon të japë vlerat më të mira në fushën e ndërtimit dhe shërbimeve duke vendosur profesionistë me pervojë në cdo projekt të ndërmarrë. Brunes Construction do jetë prezent për të ofruar ndërtime me cilësi bashkëkohore të ndërtesave në funksion të zgjerimit të mëtejshëm të gamës së gjerë që Brunes Group ofron dhe do të ofrojë në të ardhmen.

PROJEKTET E FUNDIT

Të realizuara me pasion.

Me ne që nga fillimi

PARTNERËT

Back to top