BRUNES CONSTRUCTION

Pjesë e Brunes Group

11 VITE 20 PROJEKTE 200K m² TË NDËRTUAR 35 PARTNERË
BRUNES CONSTRUCTION NË NUMRA

Çfarë na bën ne të veçantë?

Brunes Construction ka realizuar ndërtimin e showroom-it më të madh në Ballkan në autostradën Tiranë-Durrës me një sipërfaqje prej 10.000 m², showroom-in Brunes Lezhë me një sipërfaqje prej 4.000 m², ndërtimin e godinës Termax me sipërfaqje prej 5.500 m², ndërtimin e kompanisë Dekoll me një sipërfaqje prej 12.000 m², ndërtimin e Pinto Color, fabrikës më moderne të prodhimit të bojrave me një sipërfaqje prej 1.100 m² dhe së shpejti do të përfundojë projektin më të ri Lobby Home, në një hapësirë prej 13.000 m².

Me ne që nga fillimi

PARTNERËT

Back to top