MIRËSEVINI NË

BRUNES RESIDENCE

Godina banimi dhe shërbimi 8 kat, me 1 kat parkim nëntokë, në rrugën  “Nikolla Zoraqi”, Tiranë!

TIPOLOGJIA E BANESAVE

Në planin e bodrumit tregohet dhe risistemimi i vendparkimeve, ku aplikohet vendosja e makinave në dy nivele. Parkimet janë ndërtuar në metodë bashkëkohore në dy katet nëntokë. Fasada e jashtme është me sistem termik dhe e veshur me tullë dekorative, dritaret e duraluminit janë me duralumin termik 11000 me dopio xham dhe xham triplex, apartamentet me njëra tjetrën janë me dopio tullë termike 10cm me  polisterol në mes, muret ndarës brenda apartamenteve janë me tullë  termike 12 cm të trashë, sistemi i ngrohje-ftohjes është me lidhur me sistemin e kondicionimit, instalimet hidroteknike janë multistrat për furnizimin me ujë dhe me gomina (pestan) për shkarkimet dhe ajrimet, instalimet elektrike janë të markës ABB, nënshtresat në apartamente janë të ndara në 2 shtresa: e para lehtësuese me penobeton polisterol kokërr dhe e dyta niveluese për shtrimin e pllakave. Ballkonet janë me parapet xhami të temperuar dhe të laminuar. Sipërfaqja e ndërtimit mbi tokë është 24813 m² me 1 kat podrum nëntokë.
Një ndërtim bashkëkohor me parametra dhe cilësi të lartë. Ambienti i jashtëm i sistemuar me gjelbërim dhe vendpushimi me stola. Ndriçimi në podrum përveç ndriçimit me energji ndriçohet dhe me dritë natyrale nëpërmjet puseve të mbuluara me xham nga sipër dhe gojëve të ujkut në anësoret e murit perimetral të podrumit.

AMBIENTET

Apartamentet variojnë në tipologji 1+1, 2+1 dhe 3+1.
Planet e secilës godinë zhvillohen në linearitet si dhe vetë forma e objekteve duke i organizuar apartamentet përsëri në linjë njëra pas tjetrës, të projektuara në mënyrë të tillë që secili apartament ka mundësinë e zgjerimit apo të zvogëlimit në çdo moment, në mënyrë fleksibël, me qëllim ndryshimin e manaxhimit të hapësirës në mënyra të ndryshme, në kohë të ndryshme.
Ambjentet tregtare variojnë në sipërfaqje dhe pozicionime të ndryshme. Godina 1 përmban 2 kate shërbime, ndërsa Godina 2 dhe 3, vetëm katin përdhe. Raporti i përdorimit të ambjenteve, banimi dhe shërbimi, është 20% shërbime, sipas lejes së miratuar. Për ambjentet tregtare kemi bërë propozime të ndryshme funksionesh, por mund të pësojnë ndryshime në bazë të preferencave të klientëve.

LOKACIONI

Ato janë të orientuara në pronë, paralel me njëra-tjetrën dhe me fasadat gjatësore që shohin orientimet Veri-Lindje dhe Jug-Perëndim.
Kjo me qëllim që fasadat më të vogla të jenë të orientuara nga Veriu dhe Jugu kryesisht.

Vendndodhja e zonës është me interes për zhvillim në lidhje me qytetin e Tiranës. Rrugët që kufizojnë njësinë, janë Rr. “Sadik Petrela’ dhe “Endri Keko”.
Kompleksi që do të ndërtohet përfshin 3 objekte të reja banimi dhe shërbimi, me tipologji linjë, me 2 hyrje për secilën godinë.

Lartësia e godinave është 8 kat, 2 me lartësi + 31,95m dhe 1 me lartësi 29,85m.

VITI

2020

LOKACIONI

Rruga Nikolla Zoraqi

SIPËRFAQJA

24,813 m²

PROJEKTIMI

Brunes Construction

Back to top