LOBBY HOME

Projekti më i ri Lobby Home, një qendër tregëtare prej 13.000 m² , e cila do të ofrojë produkte arredimi me cmimet më konkuruese në treg.
Arkitekturë unike dhe ndërtim sipas standarteve më të larta, bashkëkohore në një linjë me projektet më moderne europiane.

Back to top